Valmentajat

Valmentajat

Tarjoamme luottamuksellista, lämminhenkistä ja 100% luottamuksella valmennusta-ja keskustelutukea. Tarjoamme tukea elämän muutoskohtiin sekä kuljemme matkallasi mukana auttavan työkalupakin kanssa. Autamme myös sinua kirkastamaan toivetilasi sekä löytämään voimavarasi juuri tässä elämänvaiheessa. Uskon, että sillä on tarkoitus, että luet tätä juuri nyt - ja tiedät itse parhaiten
koska on oikea aika ottaa askel kohti parempaa ja terveempää elämänlaatua. Neuvomme myös erilaisten palvelujen saatavuudessa ja eteenpäinohjauksessa.

LÄSNÄOLOVALMENTAJAT

-Läsnä rinnallasi paikkakunnilla Helsinki ja Turku

Annemari Takkula

OmaOlotila.fi päävalmentaja, Turku

(Fysioterapeutti, Valmentaja, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti 2023)

VARAA AIKA

Fysio-terapeuttina ja valmistuvana ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina autan sinua tilanteissa, joissa koet äkillisiä vastoinkäymisiä tai kriisejä, ahdistuneisuutta, yhteyden puutetta, väsymystä, uupumista, haasteita tai muutoksia elämän eri osa-alueilla. Kehon- ja mielen yhteys, läsnäolo, vapaus, tietoisuus, luovuus, toiveikkuus- ja mahdollisuudet muodostavat pohjan valmennustyöskentelylle
kanssani. Minulla on laaja yli 12-vuoden asiakaskokemus fysioterapian ja valmennusasiakkaiden prosesseista ja elämänmuutoksista.

Turvallisuuden tunteen lisääminen kehoon-ja mieleen luo pohjaa valmennukselle. Fysioterapeuttina olen kiinnostunut kehittämään kanssasi mm. liike-ja lepo-energian säätelyä, hermoston yli-ja alivireyden säätelyllä balanssia sekä aivoterveyden vahvistaminen liikkeen, palautumisen-ja ravinnon keinoin. Kohtaan sinut aidosti, avoimesti ja sensitiivisesti. Saat tukea terveemmän kehon-ja
mielen voimistamiseksi. Saat tulla luokseni luonnollisesti juuri sellaisena kuin olet nyt, oman olotilasi mukaan. Kanssani voit vapaasti hengähtää.

Lisäksi kun haluat VALMENTAJAKSI PT:N, JOLLA ON FYSIOTERAPEUTTI TAUSTA – OLEN VASTAUKSESI. HOITOA JA HUOLTOA KOKONAISVALTAISESTI TREENISTÄ (VALMENNUS) KEHONHUOLTOON (HIERONTA) & MIELEEN (RATKAISUKESKEINEN LYHYTERAPIA, PSYYKKINEN VALMENNUS).

Voit hakeutua valmennukseeni työnantajasi korvaamaan fysioterapiaan ja ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan tai itsemaksavana, kun haluat tutustua syvemmin itseesi valmennuksessani. Käynnit ovat säännöllisiä -ja rytmi sovitaan aina etukäteen valmennuksen alussa. Luodaan kohtaaminen ja yhteinen energia työskentelyllemme sekä valmennuksen päättämiselle, kun sen aika tulee.
Terveempi keho - terveempi mieli!

Varaa aikasi TÄSTÄ

Lähetä sähköpostia annemari.takkula@fressi.fi

Kira

OmaOlotila.fi läsnäolovalmentaja, Helsinki

(Personal Trainer, Äitiysliikuntavalmentaja)

Lähetä sähköpostia annemari.takkula@fressi.fi

Kira on vahva, itsenäinen, pitkän - ja kokemusrikkaan elämän -ja uran luonut liikunnanalanammattilainen ja menevän ja vauhdikkaan pojan äiti. 

”Yli 12 - vuoden kokemuksella johdatan asiakkaitani löytämään juuri heille itselleen sopivan, tehokkaan ja mieleisen tavan liikkua -ja toimia arjessa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kaikki osa-alueet huomioiden. Monipuolinen taustani antaa ymmärrystä ihmisen psyykkisen-fyysisen ja sosiaalisen puolen hyvinvoinnista! ”

Kira on taustaltaan
-Personal Trainer
Vahvuudet: voimaharjoittelu, liikkuvuus, mentaalivalmennus, kuntoutus, painonhallinta
-Wellness Coach - Hyvinvointi valmentaja
-Äitiysliikuntavalmentaja - raskausajan treeni, synnytyksen jälkeinen treeni, lantionpohjan kuntoutus, erilaisten toiminnallisten epätasapainotilojen kuntoutus
-Lähihoitajakoulutus

One size doesn’t fit all!
-olemme kaikki kallisarvoisia yksilöitä, joten löydetään yhdessä juuri Sinulle sopiva tapa tavoitella unelmiasi ja päästä toivetilaasi.
Olet lämpimästi tervetullut valmennukseeni omana itsenäsi.”

Kiralle voit varata valmennuspaikan Helsingissä, pääkaupunkiseudulla OmaOlotila.fi kautta! Kira ohjaa myös monipuolisesti liikuntatunteja iloisella, tarttuvalla energiallaan.

Kristiina

OmaOlotila.fi läsnäolovalmentaja, Helsinki

(Työfysioterapeutti, Fysioterapeuttivalmentaja, Fascia Metod-valmentaja) OmaOlotila.fi läsnäolovalmentaja, Helsinki

Kun haluat valmentajaksesi PT:n joka on kokenut fysioterapeutti, olen vastauksesi.

Lähetä sähköpostia annemari.takkula@fressi.fi

Esittelyssä valmentajamme alansa ammattilainen Kristiina Kivihalme - työfysioterapeutti, AMK Selkäneuvoja ja PhysioTrainer.

”Olen työskennellyt liikunta-alalla ryhmä- tai yksilöohjausten parissa yli 20 vuotta. Olen elämäntapaliikkuja ja liikunnallisen alakouluikäisen pojan äiti. Valmentajana minua on luonnehdittu asiantuntevaksi, helposti lähestyttäväksi ja huumorintajuiseksi. Valmennan intensiteetillä ”vähemmän sanoja, enemmän tekoja”- kuunnellen silti asiakkaan tarpeita herkällä korvalla.

Pitkä työkokemus yksityissektorilla työterveyshuollossa on tuonut eteeni hyvinkin erilaisia asiakkaiden elämäntilanteita. Asiakkaan tarkka kuuntelu ja hänen lähtökohtiensa huomiointi onkin prioriteettina myös valmennustyössäni. Valmentajana osaan auttaa etenkin, jos asiakkaalla on esimerkiksi työkuormituksen tai ikääntymisen aiheuttamaa tuki- ja liikuntaelinvaivaa ja hän kaipaa yksilöllisesti soveltuvia, kuntouttavia harjoitteluohjeita. Erikoisosaamista minulla on erityisesti niska-hartiaseudun, selän sekä lonkka- ja polvivaivojen kuntoutuksesta. Toisaalta valmennuksessani ei keskitytä pelkkään vaivaan, vaan enemmänkin siihen mikä onnistuu hyvin vaivasta huolimatta!”

Kristiinan työkalupakista löytyy lisäksi osaamista jäykistyneiden nivelten ja kangistuneen tukirangan liikkuvuuden palauttamiseen. Kristiinan toivetila on saada asiakkaat huomaamaan liikkuvuuden lisääntymisen mahtava voima kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja sen myötä lisääntyneeseen jaksamiseen arjessa ja treenissä.

Kristiinan tausta
Fysioterapeutti AMK 2001
Työterveyshuollon AMK erikoistumisopinnot 2007
Selkäneuvonta fysioterapeutin työssä AMK erikoistumisopinnot 2010
PhysioTrainer 2020
Liikunnanohjauksen peruskurssi
FasciaMethod – ohjaajan peruskoulutus
Useita ryhmäliikunnan ohjaajakoulutuksia
Liikuntapsykologian perusopinnot
Liikuntalääketieteen perusopinnot
Ravitsemus ja liikunta terveyden edistäjinä (Avoin AMK täydennyskoulutus)
Uniterveys – liikunta ja ravitsemus hyvän unen avaimina (Avoin AMK täydennyskoulutus)
Niskan ja selän terapeuttinen harjoittelu (AMK täydennyskoulutus)
Lannerangan aktiivinen kuntoutus (AMK täydennyskoulutus)
Suorien vatsalihasten erkaantuman kuntoutuksen peruskurssi
Footbalance Oy:n Medical-koulutus

Kristiina rakastaa erilaisten liikunnallisten pienryhmien ohjaamista, joissa yhdistyy yksilöllisen ohjaamisen sekä yhdessä tsemppaamisen ja tekemisen meininki!

”Olet erittäin tervetullut valmennettavakseni. Toivottavasti tapaamme pian! Laita sähköpostia ja edetään siitä eteenpäin pienin askelin.”

Etävalmentajat

-Tukena matkallasi suojatulla puhelin-ja videoyhteydellä.

Annemari Takkula

OmaOlotila.fi päävalmentaja

(Fysioterapeutti, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti 2023)

VARAA AIKA

Henna

OmaOlotila.fi etävalmentaja
(Terveydenhoitaja, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti 2022)

Lähetä sähköpostia annemari.takkula@fressi.fi

”Tarjoan matalan kynnyksen terapeuttista keskusteluapua nuorille ja aikuisille asiakkaille. Kanssani voit keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa mieltä painavista asioista. Kohtaan sinut yksilönä, kuljen rinnallasi ja autan sinua löytämään voimavarasi myös vaikeassa elämäntilanteessa.

Autan tilanteen vakauttamisessa, uusien näkökulmien hahmottamisessa, voimavarojen kartoittamisessa sekä keinojen löytämisessä. Työskentelytapani on voimavara- ja tulevaisuuteen suuntautuva.

Terapeutin työn lisäksi toimin työterveyshoitajana Lääkärikeskus Aavassa. Olen toiminut useamman vuoden ajan opiskeluterveydenhuollossa ja työterveyshuollossa, joissa olen kohdannut eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Työssäni olen kohdannut mm. työuupumusta, masennusta, jännittämistä, ahdistuneisuutta ja parisuhdeongelmia sekä läheisen menettäneitä. Lisäksi minulla on työkokemusta myös neuropsykiatrisista haasteista esimerkiksi ADHD.

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, läsnäoleva, aktiivinen, lämmin ja olen kiinnostunut aidosti auttamaan sinua. Vapaa-ajalla vietän aikaa uusperheeni kanssa johon kuuluu minun ja mieheni lisäksi kaksi poikaani ja mieheni poika sekä meidän yhteinen koiramme Lilli. Perheeni lisäksi minulle tuo voimaa ja hyvää oloa salilla käyminen, avantouinti ja musiikki. Rakastan myös tanssimista sekä joogaa.”

Otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä. Joskus muutamakin terapeuttinen keskustelu auttaa ratkaisevasti elämässä eteenpäin.

Valmentajamme ovat käytettävissäsi sinun tilaisuutesi inspiroivaksi puhujaksi terveydestä, hyvinvoinnista ja liikunnasta. Sekä tapahtumiin tuomaan mausteeksi hyvääoloa- ja hyvää mieltä!

Ota yhteyttä annemari.takkula@fressi.fi