Fysioterapiavalmennus

Annemari Takkula

OmaOlotila.fi päävalmentaja, Turku

(Fysioterapeutti, Valmentaja, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti 2023)

Meille voit hakeutua lähetteellä tai ilman lähetettä. Lämpimästi tervetuloa.

Varaa aika

Mitä fysioterapeutti -ja fysioterapeuttivalmentaja tekee?

Fysioterapeutti on kuntoutuksen ammattilainen, jonka tehtävä on edistää sinun toiminta- ja liikkumiskykyäsi! Fysioterapeutti tutkii ja selvittää syitä oireisiisi. Fysioterapeutti arvioi liikkumistasi ja toimintakykyäsi. Fysioterapeutti ymmärtää kehon ja mielen yhteyden toipumisessa, ja toimii kannustavana ja motivoivana tsempparina. Yhdessä kanssasi asetetaan tavoitteet ja laaditaan suunnitelma tavoitetilasi saavuttamiseksi! Fysioterapiassa voidaan tutkia, kartoittaa, harjoitella voimaa ja liikkuvuutta - ja palautua hierontapöydällä käsittelyssä. Fysioterapia räätälöidään yksilöllisesti kanssasi toiveidesi mukaan

Fysioterapeuttivalmentaja on PT (Personal Trainer) jolla on fysioterapeuttitausta! Saat siis valmentajan kuntosalille tai vaikkapa etäyhteydellä kotiisi. Terveyden ja liikunnan ammattilaisen, jolla on laaja osaaminen terveydestä ja hyvinvoinnista- ja joka ottaa huomioon soveltavat harjoitteet mahdollisesti kivusta tai rajoitteistasi huolehtien. Tavoitteena terveempi keho- rentoutuneempi mieli.

Milloin voin hakeutua vastaanotolle?

Fysioterapeutin vastaanotolle voit hakeutua lähetteellä tai ilman lähetettä. Myös työterveydestä voit pyytää lähetteen fysioterapiaan, niin, että työnantaja korvaa fysioterapiakäyntisi osana ennaltaehkäisevää työterveyspalvelua. Voit tulla fysioterapiaan myös omakustanteisesti.

Yleisimpiä syitä, joiden vuoksi hakeudutaan vastaanotolle ovat niska- tai selkäkivut, nivelkivut -ja ylirasituksesta johtuvat ongelmat. Fysioterapiaan voidaan tulla myös leikkausta ennen tai leikkauksen jälkeen sekä loukkaantumisen jälkeen. Kuntoutus ja harjoittelu voidaan suunnitella usein myös ilman leikkausta. Esimerkiksi polven eturistisiteen poikki mennessä fysioterapiakuntoutus voidaan suunnitella ilman leikkausta.

Fysioterapeutti on terveydenhuollon asiantuntija. Fysioterapiassa keskitytään lisäämään elinvoimaa tuleviin vuosiin sekä vahvistamaan terveempää kehoa ja mieltä jo tässä hetkessä. Fysioterapeutin vastaanotto hoitohuoneen lisäksi myös etävastaanottona. Fysioterapeuttivalmentajan kenttänä toimii kuntosali, luontopolku, kotikäynti tai etävalmennuksena kotiisi saavutettavissa missä tahansa oletkin.

Maksutapoina Lasku, Mobilepay, Liikuntasetelit Smartum, epassi, Eazybreak ja Edenred.
Tervetuloa fysioterapian vastaanotolle tai fysioterapeuttivalmentajan valmennukseen!

Asiakaspalautetta