MUKAVA TUTUSTUA

Olen Ansku, fysioterapeutti vuodesta 2010, valmentaja, yrittäjä, äiti kahdelle lapselle, sekä 2023 valmistuva ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Nuoruudessa heräsi kiinnostus liikuntaan, psykologiaan ja terveystietoon - ja sillä tiellä olen edelleen liikunnan-ja hyvinvointialan yrittäjänä.

VARAA AIKA

Inspiroidun ihmisten kohtaamisesta ja välittämisestä. Haluaisin kuulla myös sinun selviytymistarinasi. Kohtaan sinut aina ihmisenä ihmiselle. Seurassani voit olla niin avoin ja rehellinen kun valitset, olen sinun matkaasi tukemassa ja auttamassa eteenpäin. Haluan, että saat elämääsi merkitystä ja voit elää ilman tunnetta jatkuvasta selviytymisestä, voit puhjeta kukkaan ja tuntea olevasi elossa jälleen- ja saada rohkeutta elää omannäköistä elämää myös vaikeuksien jälkeen ja niistä huolimatta.

  • Mieleni omaolotila on avoin, syvällinen, resilientti, optimistinen.
  • Kehoni omaolotila on liikkuva, joustava, lempeä, voimakas ja pehmeä.
  • Kehon ja mielen yhteys on loistava parivaljakko, jonka kanssa työskentelemme varjoista valoon.
  • Luomillani Terveempi Keho - työkaluilla voimme lisätä kehon ja mielen hyvinvointia ja terveyttä.

Yhdistän työskentelyssäni ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, mielenvoimaa sekä kehon ja mielen yhteyttä niin harjoittelussa, ravinnossa kuin palautumisessakin. Fysioterapeuttina ymmärrän kokonaisuuden, kuinka keho-ja mieli kulkevat aina käsi kädessä. Yhteys omaan kehoon on paras työkalu. Harjoittelemme sitä valmennuksessa hengitysharjoituksilla, sekä mindfulness-ja rentoutusharjoituksilla.

Autan löytämään vastaukset itsestäsi ja annan työkaluja tehdä tarpeellisia muutoksia. Autan sinua saavuttamaan elämän, joka on juuri sinulle merkityksellistä ja aitoa. Eri ihmisille se tarkoittaa eri asioita. Ole aidosti enemmän se kuka olet ja haluat olla. Jos et vielä tiedä, uskalla hypätä matkalle kohti itsetuntemusta ja tietoisuutta, joka avaa ovia elämääsi, jonka käsikirjoittajana ja päähenkilönä olet sinä, sinun hyvinvointisi ja terveyttäsi koskevat valinnat. Uskalla luottaa siihen, että elämä on jatkuvaa muutosta, ja että sinä voit osaltasi olla vaikuttamassa henkiseen kasvuusi ja johtaa polkuasi kohti sitä, mikä on vielä tulossa. Sitä kutsutaan toivoksi.

  • Voimaeläimeni on fenix - lintu. Vahvuuksiani ovat läsnäolon -ja pysähtymisen taito, lämmin vuorovaikutus , avoimuus, sydämellisyys, avarakatseisuus, ilo, välittäminen ja aidot tunteet.
  • Inspiroidun lattari-ja vatsatanssista, musiikista, kirjoista, Espanjasta ja latinalais-Amerikasta sekä ihmisistä ja kulttuureista ympäri maailman.
  • Rakastan katsella auringonnousuja-ja laskua, kuun vaiheita, tähtitaivasta, kuljeskella meren rantaan, avantouintia, hyvää ruokaa & musiikkia & tanssia, lasten naurua.
  • Haaveilen koirasta, matkustelusta, vuodesta Espanjassa, ja siitä, että saan tehdä ja luoda merkityksellisyyttä työssäni ihmisten äärellä.

Mahdollisuus toipua. Mahdollisuus toivoa. Elämänsuuntaa voi muuttaa. Elämä voi muuttua koska vaan. Aina sitä ei kysytä. Olen
tukenasi matkan varrella. Luodaan yhdessä luottamusta siihen, että elämä kantaa.

LUOTA LUOTA LUOTA oli mantrani vuonna 2022, joka oli elämäni rankin koettelumuksien vuosi. Mitkä vuodet ovat olleet sinulle erityisen rankkoja?