Hieronta

Hieronta

Rentoudu ja vapaudu hetkeksi stressistä ja aikatauluista. Et aina tarvitse lisää neuvoja, tavoitteita ja paineita. Hieronnassa on mahdollisuus pysähtyä, olla, hoivata / helliä / huoltaa myös itseäsi välilllä. Tervetuloa hengähtämään. Voit tulla hierontaan itsemaksavana asiakkaana tai työterveyshuollon kautta fysioterapialähetteellä.

Varaa aikasi

Kenelle hieronta sopii?

Hierontaa käytetään kivun ja jumien lievitykseen, liikkuvuuden lisäämiseen, palautumiseen, arjen stressistä rentoutumiseen.

Voit olla niin raskaantyöntekijä tai päätetyöntekijä, selkä-tai hartiakivuista kärsivä tai täysin terve ja kivuton - olet aina lämpimästi tervetullut vastaanotolle! Suosittelen hierontaa rentoutumiseen ja kehon tasapainon ylläpitämiseen jo ennaltaehkäisevästi ennen suurempia jumi-ja kiputiloja.

Kehomme verenkierto, hormonit, lymfajärjestelmä, fascia, hermosto ja lihakset muodostavat uskomattoman kokonaisuuden. Tunne yhteys kehoosi -ja tunne energiasi taas virtaavan hieronnan jälkeen. Hyvin huollettu keho ravitsee kehoa ja mieltä sekä auttaa ennaltaehkäisemään kipua, särkyä ja loukkaantumisia. Hieronta on paras keino rentoutumiseen ja palautumiseen.

Myös raskausajanhierontaa äideille sekä palauttavaa hierontaa synnytyksen jälkeen. Kouluikäiset ovat myös tervetulleita vastaanotolle palautumaan koulurepun kuormituksesta, liiallisesta istumisesta sekä harrastuksista palautumiseen.

Hieronta rentouttaa ja vapauttaa stressistä, eli kehon kortisoli-stressihormoni vähenee ja aivojen hyvänolonapteekki kuten
oksitosiini, dopamiini ja endorfiinit saavat kehosi ja mielesi rentoutumaan tavalla, jolla on vaikutusta elämäsi eri osa-alueisiin vielä hieronnan jälkeenkin. Stressi on aikamme pahin sairastuttaja, ja ennaltaehkäisemällä kipuja ja jumeja hieronnalla - hoidat sekä kehon ja mielen hyvinvointia ja terveyttä kokonaisvaltaisesti.

Miten pitkän ajan tarvitsen hierontaan?

90min koko vartalolle. Suosittelen 75-90min hierontaa rentoutumisen saavuttamiseksi. Tunne siitä, että hieronta ei lopu heti kesken auttaa sinua rentoutumaan ja palautumaan.

Ajankäyttösi huomioiden hieronnan kesto on 60-90min. Tarvittessa voit kysyä myös 120min hoitoaikaa täydelliseen rentoutumiseen.

Asiakaspalautetta

”Nukuin kuin tukki viime hierontakerran jälkeen, tunsin olevani todella palautunut hieronnan jälkeen!”

”Viime kerran jälkeen minua ei vaivanneet levottomat jalat, kuten yleensä aina.”

”Olen aina huolehtimassa muista. On ihanaa, kun joku hoitaa ja huolehtii välillä minustakin. Oloni oli todella rentoutuneempi
hieronnan jälkeen. Kiitos.”

”Säännöllinen hieronta-aika auttaa olemaan unohtamatta tärkeintä, eli itseäni. Kun huolehdin itsestäni, jaksan antaa myös enemmän läheisilleni.”

”Kehoni voi paremmin, ja kivut ja säryt ovat lähestulkoon kadonneet aloitettuani säännölliset hierontakäynnit. Omaoloni on heti parempi hieronnan jälkeen, tämä auttaa jaksamaan.” .

Maksutapoina Lasku, Mobilepay, Liikuntasetelit Smartum, epassi, Eazybreak ja Edenred.

Tervetuloa hengähtämään